Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes ontwerpen

 

De geboorte van je baby is een mooie gebeurtenis die jij graag wilt delen met je familie, vrienden en kennissen. Het meest gebruikte mediumgeboortekaartje hiervoor is en blijft de geboortekaartje. Dit is niet zo gek, aangezien er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn. Online kaartenwinkels bieden een uitgebreid assortiment aan geboortekaartjes met verschillende thema’s als hip, stoer, klassiek of vintage. Zo kun je bij gebrek aan tijd kant-en-klare geboortekaartjes halen waarbij je alleen nog maar de gegevens hoeft in te vullen. Maar zeg eerlijk, wat is er nou leuker dan zelf het geboortekaartje te ontwerpen? Vaak wordt gedacht dat het zelf ontwerpen van kaartjes een lastige klus is, maar niets is minder waar. Dankzij handige ontwerptools van online kaartenwinkels kun je gemakkelijk bestaande ontwerpen geheel aanpassen naar eigen wens, of zelf een ontwerp van de geboortekaartjes aanleveren. Met behulp van de ontwerptools kun je zelf de teksten, lettertypes, illustraties en achtergronden aanpassen, toevoegen of zelfs weglaten. Jij bepaalt zelf hoe de geboortekaartjes eruit moeten komen te zien. Laat je creativiteit dus de vrije loop.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de top 3 online aanbieders voor geboortekaartjes:

  1. Koningkaart – voor leuke geboortekaartjes met verschillende thema’s als stoer, retro, vintage en klassiek of voor geboortekaartjes die je zelf kan ontwerpen.
  2. Studio Koekepeer – voor geboortekaartjes met diverse stijlen als hip, hollands en vintage of voor het zelf maken van geboortekaartjes.
  3. LiefsvanAnet – voor leuke en bijzondere handgetekende geboortekaartjes.