34 weken zwanger menstruatiepijn

34 weken zwanger menstruatiepijn34 weken zwanger menstruatiepijn  – In de zwangerschap krijg je te maken met allerlei kwaaltjes die je waarschijnlijk liever niet hebt. Toch hoort dit er allemaal bij en de meeste kwaaltjes zijn juist goed. Denk aan het vaker plassen waarbij de baby tegen de blaas aandrukt. Een slecht teken zou je het dus niet kunnen noemen. Bovendien zijn de kwaaltjes het allemaal waard en zul je ook bijzondere momenten ervaren zoals de eerste keer dat de baby begint te bewegen, of de eerste keer dat je hem/haar kunt zien op de echo. Niet te vergeten: het moment dat je hem/haar eindelijk in je armen kunt sluiten

Menstruatiepijn
Zoals iedereen weet vindt er geen menstruatie plaats als iemand zwanger is. Toch kan het zo zijn dat iemand last heeft van menstruatiepijn. Daarbij kan gedacht worden aan vervelende zeurende buikpijn, die je normaal gesproken tijdens de menstruatie hebt. Dat is dan ook niets om je zorgen over te maken. Veel vrouwen krijgen er in de vierendertigste week mee te maken. Het kan liggen aan spanning of moe zijn. Het oplossen van de vervelende pijn is redelijk gemakkelijk. Daarbij kan gedacht worden aan een warme douche of een warme kruik op de buik. Er kan ook nog een andere reden zijn voor de mogelijke pijn.

Het hoofdje zal namelijk vanaf week 34 gaan indalen. Het is dus mogelijk om de pijn te voelen tot het moment dat je gaat bevallen. Het worden ook wel indalingsweeën genoemd, maar dat betekent niet dat het al echte weeën zijn. Echte weeën zullen namelijk anders voelen en vele malen heftiger zijn. De indalingsweeën komen het vaakst voor in de avond of zelfs in de nacht. Hiervoor is geen duidelijke verklaring te vinden. Reken er dus op dat je overdag wat uurtjes extra moet inplannen om nog een beetje te kunnen slapen.